Frequently Asked Questions


Nem, a regisztráció nem kötelező. Viszont a regisztráció automatikusan 5% kedvezményt biztosít, már az első megrendelésre is. 

There are, in fact, many of them.
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. It uses a dictionary of over 200 Latin words, combined with a handful of model sentence structures, to generate Lorem Ipsum which looks reasonable. The generated Lorem Ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.

1-10 nap a garantált kiszállítási határidő. Sok esetben 1 munakap alatt teljesítjük a megrendelést. Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy a megrendelt terméke(ke)t időben megkapd, írj nekünk a gabroni [at] gabroni [dot] com email címre és hamarosan visszajelzünk a pontos készletről.

20.000Ft összértékű megrendelés felett a kiszállítás ingyenes. 10.000Ft összeget meghaladó megrendelések esetén pedig csak a kiszállítási díj 50%-át számítjuk fel.

A megrendelésről egy automatikus visszaigazolást küldünk. Ezt követően kerül a rendelés feldolgozásra amiről egy új tájékoztató emailt küldünk. Ebben átlalában szerepel a termék elérhetősége és a várható kiszállítási időpont. Amennyiben ez a megrendelőnek nem megfelelő, az esetleges befizetéseket természetesen visszafizetjük és a rendelést töröljük.

Előzetes egyeztetés esetén tudunk kivételt tenni abban az esetben ha a termék raktárról elérhető és a munkamenetünket a személyes átvétel nem zavarja. Ilyen igény esetén, kérjük, írjon nekünk a gabroni [at] gabroni [dot] com email címre.